Од самовредновања до екстерног вредновања

ByMersudin Husović

Од самовредновања до екстерног вредновања

Данас је у нашој школи организован семинар ,,Од самовредновања до екстерног вредновања“.

Реализатори семинара, Мр Александра Милошевић и Данијела Негројевић су представиле начине и технике самовредновања установа али и јачање компетенција наставника и сопствано вредновање.

Истакнута је повезаност самовредновања наставника, самовредновања школе и екстерног вредновања. Кроз низ индивидуалних и групних задатака и радионица учесници семинара су имали прилике да самопроцене своје познавање ове материје и размене искуства.

Посебно важан сегмент били су практични примери о раду школа и значај квалитетног самовредновања као претходнице развојном планирању у установама, као и примери добре праксе у школама у Србији.
Учешће, чланова Тима за самовредновање, на овом семинару допринело је бољем разумевању културе квалитета, повезаности екстерног вредновања са самовредномањем школе, изради и примени метода и техника самовредновања као и анализу добијених података, развијању и јачању компентенција за тимски рад и друге компентенције у циљу унапређења рада школе и личног професионалног рада.

About the author

Mersudin Husović administrator

2 Comments so far

Mozell FerdinandsenPosted on5:12 pm - окт 3, 2022

Привіт, якщо ви шукайте скільки коштує купити кондиціонер на сайті http://intertools.com.ua/2020/05/kak-ustanovit-kondicioner/

Kristine SoucierPosted on12:37 pm - окт 4, 2022

Знайти мікро займ на карту нові мфо https://www.sama-mama.com/mikrozajmi-chi-varto-koristuvatisya

Leave a Reply